Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, η Πωλίνα Βετσίνοβα έδειξε μια πιο ευάλωτη πλευρά της. Αφορμή για να ξεσπάσει σε δάκρυα στάθηκε η ψηφοφορία στην οποία και κλήθηκε να προχωρήσει η νεαρή διαγωνιζόμενη της κόκκινης ομάδας.

«Πιστεύω ότι όλοι θα με ψηφίσουν και επίσης την Δώρα. Την Δώρα και εμένα. Γιατί η Δώρα είναι η Δώρα και εμένα γιατί δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με τα παιδιά λόγω ίσως της γλώσσας. Δεν μπορώ να μιλάω πάντα. Δεν μπορώ να κάνω πλάκες, ας πούμε, όπως κάνει ο Βαγγέλης ή ο Δημήτρης. Δεν μπορώ να φωνάζω, γιατί έχω επικοινωνία και μπορώ να μιλάω αλλά δεν μπορώ πάντα. Μου είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο» ανέφερε αρχικά η Πωλίνα.

«Δεν είμαι πολύ κοντά με κάποιον από το σπίτι. Ναι, ίσως με την Στέλλα αλλά και πάλι είμαστε γιατί μένουμε σε ένα δωμάτιο και μιλάμε πιο πολύ αλλά αυτό. Δεν είμαστε φίλες, δεν είμαστε κολλητές ας πούμε. Αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφια και να μαγειρέψω» παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια του MasterChef, με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο αργότερα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα.

Τα 2 κορίτσια βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα για να μονομαχήσουν… μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την καλεσμένη τους, Κρίστυ Καραγεώργου δοκίμασαν τα δυο πιάτα δίχως να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποια διαγωνιζόμενη, στην Πωλίνα ή στην Δώρα.

Εκείνη που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef είναι… η Δώρα Παπαδαντωνάκη, την οποία και πρόδωσε κυρίως η καραβίδα που ετοίμασε μιας και κατά κοινή ομολογία των κριτών ήταν αδύναμη.

«Δεν είμαι στεναχωρημένη, αλλά συγκινημένη γιατί θα μου λείψουν πολύ κάποια παιδιά» εξομολογήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το MasterChef.