Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στο MasterChef με την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου, η πρώην πλέον παίκτρια τιυ ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη δεύτερη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, αλλά και στη Μαρία Μπέη, που κατάφερε να μπει στην τελική 5άδα.

«Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά» είπε στην αρχή.

«Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο» πρόσθεσε.

«Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής» συμπλήρωσε.

«Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα» είπε τέλος η Μαρία Λαζαρίδου.