Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη η οποία κέρδισε στη νέα ομαδική δοκιμασία, με τους διαγωνιζόμενους του MasterChef να συναντούν τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο γνωστός chef θέλησε να μάθει όλα τα νέα από το σπίτι και την κουζίνα του ριάλιτι με τον Σταμάτη να μιλά για τον τσακωμό ανάμεσα σε Παντελή και Χαράλαμπο.

«Στη δοκιμασία ήταν το γλυκό που ετοιμάζαμε ανά δύο άτομα. Η Σπυριδούλα έκανε τις επιλογές για τις δυάδες που θα μαγειρέψουν μαζί και έβαλε τον Χαράλαμπο με τον Παντελή. Ήταν να φτιάξουμε ένα γλυκό το οποίο θα ήταν ερωτικό, αφροδισιακού στυλ», είπε ο Σταμάτης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Παντελής: «Εγώ το είπα, άσε αυτά που θες και έλα να κάνουμε ένα γλυκό της προκοπής. Μου λέει να πάρουμε μια τάρτα έτοιμη. Τι έτοιμη ρε του λέω; Πάμε να του δείξω την τεχνική(…) Αφού τα έχω ετοιμάσει όλα μέσα στο φούρνο, αυτός παίρνει την τάρτα για να φτιάξει άλλο γλυκό. Του λέω: Τι κάνεις χριστιανέ μου; Συνέχισε το γλυκό που είπαμε.

Ο Παντελής πρόσθεσε για τη διφωνία του με τον Χαράλαμπο: «Ήθελα αυτός ο τσακωμός με τον Χαράλαμπο κάποια στιγμή να ξεχαστεί, αλλά όπως και να έχει, είναι σαν σίριαλ η όλη φάση».