Στην γνώριμη κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν οι παίκτες οι οποίοι κατόρθωσαν να πάρουν μια μαύρη ποδιά στις οντισιόν προκειμένου να τα δώσουν όλα για να την μετατρέψουν σε… λευκή!

Φυσικά τον πρώτο και τελευταίο λόγο για αυτή την απόφαση θα είχαν, όπως πάντα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Φώτης ετοίμασε για τους κριτές κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με γκρεμολάτα μαϊντανού και sour cream με μυρωδικά, ωστόσο έκανε ένα λάθος που ίσως αποβεί μοιραίο για τη συνέχειά του στον διαγωνισμό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο στο πιάτο του, με συνέπεια ο Φώτης να φοβάται για τη θέση του στο MasterChef.

«Πώς ξεκινάμε έτσι; Και δεν είναι και μικρό! Πώς έγινε αυτό τώρα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ με τον νεαρό διαγωνιζόμενο να μην κρύβει έντονα την αμηχανία του. «Σεφ, απροσεξία! Τώρα ξενέρωσα. Με αυτό το λάθος νομίζω ότι βρίσκομαι στην αποχώρηση. Ας μην το κρίνουμε μόνο μέσα από τον διαγωνισμό, ας το κρίνουμε και σε ένα εστιατόριο».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει κόκκαλο στο MasterChef, αφού σε όλες τις σεζόν με κάποιον τρόπο… τα εντοπίζει! Με το που βρήκε το πρώτο κόκκαλο του νέου κύκλου, το Twitter δεν σταμάτησε να τρολάρει το «χάρισμα» του κριτή.