Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Βλάχου, το Mystery Box, κατά την παράδοση του διαγωνισμού, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εβδομάδας. Η έκπληξη, που περιμένει τους 17 του διαγωνισμού, είναι μεγάλη αφού εκείνο, που κρύβεται κάτω από το κουτί, δεν είναι άλλο από το «εθνικό» και πολύ αγαπημένο μας «τυλιχτό φαγητό».

Εκείνος, που θα καταφέρει να κατανοήσει το ζητούμενο και να μην ξεφύγει από το θέμα, θα ανέβει επάνω ως το καλύτερο πιάτο, κερδίζοντας ένα αρκετά σημαντικό πλεονέκτημα, για αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Ο νικητής του Mystery Box έχει την ευκαιρία να παίξει στρατηγικά σε αυτό το σημείο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί πραγματικά το πλεονέκτημα, που κέρδισε φτιάχνοντας το καλύτερο πιάτο, αφού καλείται να χωρίσει σε ζευγάρια τους 16. Τα ζευγάρια αυτά θα πρέπει να φτιάξουν ένα πιάτο φτιαγμένο καθαρά… από τύχη! Ο ίδιος θα έχει τον χρόνο να απολαύσει δίπλα στους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, από τον εξώστη την προσπάθεια των ζευγαριών, νιώθοντας ασφαλής.

Η αναπάντεχη νίκη ενός παράδοξου ζευγαριού, καθορίζει αυτομάτως και τους δύο αρχηγούς για την επερχόμενη ομαδική δοκιμασία. Τα νέα όμως δεν είναι το ίδιο ευχάριστα και για τα άλλα δύο ζευγάρια, που προκύπτουν από τις λιγότερο δυνατές προσπάθειες. Τα πράγματα όμως δείχνουν πως ακόμα και για εκείνους, που πιστεύουν στις μαγειρικές τους ικανότητες, ο χαρακτήρας τους φαίνεται πως παίζει εξίσου καθοριστικό ρόλο στα ζητούμενα του προφίλ του επόμενου Έλληνα MasterChef 4.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!