Στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας συνεχίστηκαν οι μαγειρικές μάχες του τελικού ανάμεσα στον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και στην Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Οι δυο τους αρχικά έφτιαξαν τα δικά τους panini sandwich, τα οποία κι απόλαυσαν παρέα με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις διαγωνιστικές δοκιμασίες του τελικού. Στη συνέχεια δημιούργησαν το δικό τους πιάτο αντιγραφής, το οποίο αξιολογήθηκε από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin στην Ιταλία, chef Στέλιο Σακαλή.

Αν κι οι προσπάθειές τους ήταν γενικότερα σε καλό επίπεδο, υπήρξαν και δύο βασικά προβλήματα. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα κι η σούπα της έμοιαζε πιο πολύ με πουρές, ενώ ο chef εντόπισε πως υπάρχει και παραπάνω λάδι. Η ίδια δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό και το πιάτο που παρουσίασε απείχε πάρα πολύ από αυτό που κλήθηκε να αντιγράψει στο MasterChef. Από την άλλη το ριζότο του Παναγιώτη ήθελε σίγουρα ακόμα 7 λεπτά ψήσιμο και κάποιες υφές των πιάτων του είχαν θεματάκια. Κατά πόσο θα τους στοιχίσουν βαθμολογικά αυτά τα σημαντικά λάθη;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!