Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» η Ματίνα Παγώνη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τον σύζυγό της, τον κορωνοιό και την περίοδο της καραντίνας.

«Έκανα το αγροτικό μου στη Λήμνο και ήταν πολύ δύσκολα. Οι εποχές εκείνες τα νοσοκομεία ήταν πολύ δύσκολα. Εκεί γνώρισα και τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι επίσης γιατρός. Αποφάσισα να γίνω γιατρός από 7 ετών μετά από μία νοσηλεία του πατέρα μου στο Κατ. Εκεί αποφάσισα ότι θα γίνω γιατρός. Πέρασα στη Θεσσαλονίκη και επειδή δεν ήθελα να μείνω εκεί πήγα να σπουδάσω στη Νάπολη», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την περίοδο της καραντίνας: «Εγώ πέρασα την καραντίνα με τον σύζυγό μου. Ο καθένας ήταν στο δωμάτιό του, γιατί η πολλή συζήτηση ήξερα ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν μένεις σε ένα σπίτι τόσες ώρες δεν γίνεται. Ο καθένας κάνεις τα δικά του πράγματα, δεν ενοχλεί ο ένας τον άλλο και όλα είναι μια χαρά. Εγώ όμως, ήμουν όλη μέρα στο νοσοκομείο. Το μόνο μου άγχος ήταν το τι μεταφέρω στο σπίτι μου μετά από το νοσοκομείο. Φοβόμουν μην κολλήσω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!