Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν το πρωί της Παρασκευής η Ματίνα Παγώνη, η οποία όταν μπήκε στο πλατό την περίμενε μια έκπληξη!

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές την υποδέχτηκαν με ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, στον οποίο όπως αποκάλυψε χθες η ίδια, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση.

Όταν μάλιστα ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού, έσπευσαν να υπογραμμίσουν αυτή την αδυναμία, η Ματίνα Παγώνη με αρκετή δόση χιούμορ θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

«Παιδιά δεν έγινε τίποτα χθες! Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Μια ερώτηση μου έκαναν, αν μου αρέσει το τραγούδι και είπα “ναι, ωραίο είναι”. Τώρα από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη… Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σαν τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τώρα θέμα αγαπημένου τραγουδιού γιατί έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία έχεις τελειώσει» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Ματίνα Παγώνη στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Θα είχα πάει ήδη να τον ακούσω με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν έχουμε προλάβει, όπως και άλλους τραγουδιστές», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!