Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τον κορωνοϊό και τη Ματίνα Παγώνη.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ», σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Το πρωί της Τετάρτης η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός σιγά-σιγά, είναι αγαπητός σε όλους μας».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε».

«Εγώ ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα και να μου πει την άποψή του» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!