Η Ματίνα Ζάρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο τους γάμο.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας, το οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε μια εβδομάδα πριν το γάμο, ότι θα ήταν καλύτερα για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Μετά τον χωρισμό έχουμε ξαναμιλήσει, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα μετά που γυρίσαμε και οι δυο.  Το λήξαμε σε πάρα πολύ όμορφο και φιλικό επίπεδο.

Μπορείς να το πεις και ασυμφωνία χαρακτήρων. Κάποια θέματα δεν μπορούν να λυθούν, οπότε κάτσαμε κάτω, το συζητήσαμε και αποφασίζαμε να μην περάσουμε στο επόμενο βήμα. Ήμασταν στη Σκιάθο όταν έγινε αυτό και έχω σπίτι εκεί, οπότε ήταν όλοι οι συγγενείς μου εκεί. Καθίσαμε κάτω και τους εξηγήσαμε ότι δεν θα παντρευτούμε και σεβαστήκανε την απόφαση μας. Το νυφικό το επέστρεψε. Εγώ δεν τον ακολουθώ στο Instagram, έχουμε επαφές και κρατάμε επικοινωνία, όλα καλά.», είπε η Ματίνα Ζάρα μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης η Ματίνα Ζάρα δεν το απέκλεισε και ευχήθηκε στον πρώην σύντροφό της τα καλύτερα.

Δείτε όσα είπε η Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό της με τον Λάμπο Χούτο. 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!