Ο Matthew McConaughey πρόσφατα αποκάλυψε ότι η μητέρα του αρνήθηκε να καλύψει το μόριο του συζύγου της ενώ είχε πεθάνει. Το ζευγάρι λίγο πριν το μοιραίο έκανε σεξ.

Ο Matthew McConaughey έκανε την αποκάλυψη στο podcast «WTF with Marc Maron», ενώ είπε επίσης ότι ο πατέρας του κάποτε είχε πει στα παιδιά του ότι θα πεθάνει πάνω στο σεξ.

«Έμαθα αργότερα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι, προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο», είπε ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μητέρα μου, ήταν με το νεγκλιζέ της και δεν άφηνε τους τραυματιοφορείς να τον σκεπάσουν. Έσκιζε συνέχεια το σεντόνι και έλεγε: “Εεεε, θέλω να δει ο κόσμος γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον σκεπάζετε”».

Ο Matthew McConaughey περιέγραψε λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματά του «Greenlights» το 2020.

«Μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε: “Ο πατέρας σου πέθανε. Τα γόνατά μου λύγισαν”», έγραψε ο ηθοποιός.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Πάντα έλεγε σε μένα και στα αδέρφια μου: “Αγόρια, όταν φύγω, θα κάνω έρωτα με τη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ”», ολοκλήρωσε ο Matthew McConaughey.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!