«Μαύρη» πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Kevin Spacey!

«Μαύρη» πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Kevin Spacey!

Απογοητευτική ήταν η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Kevin Spacey. Η ταινία Billionaire Boys Club, η οποία γυρίστηκε πριν έρθουν στο φως της δημοσιότητας οι κατηγορίες κατά του Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση πριν από δεκαετίες, τον περασμένο Οκτώβριο, κατέγραψε μόλις 126 δολάρια έσοδα από εισιτήρια.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα χωρίς μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε μόλις 10 αμερικανικές πόλεις. Σημειώνεται πως μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών ο Kevin Spacey δεν είναι πια πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Νetflix House of Cards. Όμως ο ρόλος του στο Billionaire Boys Club δεν ακυρώθηκε.

Η εταιρία διανομής της ταινίας ανέφερε πως ελπίζει πως «οι ενοχλητικές κατηγορίες για τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, δε θα βλάψουν την κυκλοφορία της ταινίας. Στην ταινία άλλωστε, ο Kevin Spacey είχε ένα μικρό ρόλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας διανομής αυτό δε σημαίνει πως συναινεί στην σεξουαλική παρενόχληση. «αλλά πιστεύει πως έπρεπε να δοθεί στο καστ, και στους εκατοντάδες ανθρώπους που εργάστηκαν για τη δημιουργία της ταινίας, η ευκαιρία να φτάσει το έργο τους στο κοινό».

 

 

Scroll To Top