Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντησή του στα σχόλια περί «ψεύτικης πρότασης γάμου»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντησή του στα σχόλια περί «ψεύτικης πρότασης γάμου»


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα, βρέθηκαν καλεσμένη της εκπομπής το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 17/1.

Οι δυο τους μίλησαν για την γνωριμία, την σχέση τους και την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του. Μάλιστα συγκινήθηκε όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο πατέρας του στον αέρα της εκπομπής από Κύπρο. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα και είχαν να κάνουν με τη σχέση του και την πρόταση γάμου: «Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο μέχρι και για οικογενειακά θέμα, για προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ήταν ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε. Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αστεία, όπως για παράδειγμα ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης…» ανέφερε ο θεατρικός παραγωγός.

Όταν η Ιλάειρα εισέβαλε στο πλατό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως εκτός από το μονόπετρο που της έδωσε στην πρόταση γάμου, της έδωσαν τα αδέρφια του ένα ακόμη δαχτυλίδι με τέσσερα διαμάντια. «Με δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά στην οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top