Η πρώην σταρ Ελλάς έπεσε θύμα τριών ληστών στην περιοχή της Γλυφάδας. Το μοντέλο μετά την κατάθεση επέστρεψε στο σπίτι του κι έκανε τις πρώτες δηλώσεις μιλώντας στις κάμερες. Πώς την υποχρέωσαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

Η Διονυσία Κουκίου βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 6.30 με 7.00 το πρωί χθες για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του. Ο ληστής την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω».

«Δεν ήξερα τι ήθελε», είπε το πρώην μοντέλο και συνέχισε: «να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει». Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντισταθεί, ενώ είχε παραλύσει από τον φόβο. «Ήμουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν, Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς», περιέγραψε η πρώην σταρ Ελλάς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!