Ο Mente Fuerte αναφέρθηκε σε διαδικτυακή του συνέντευξη στον Fipster στο περιστατικό με την έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού μπροστά σε δημοσιογράφο, αλλά και στα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που ακολούθησαν στο «Πρωινό μας».

«Αυτή η ξανθιά πώς τη λένε εκεί; Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει σίγουρα το αμοντάριστο, χωρίς το μπιπ. Είναι το παλικάρι αυτό που μας κυνήγησε, ήταν πολύ ενοχλητικός! Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους», είπε αρχικά ο Mente Fuerte για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και συνέχισε: «Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π***στη μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Εμένα αν αυτό συνέχιζε κι έμπαινε στο αμάξι, θα του έδινα φάπα.

Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά την προβολή των δηλώσεων του Mente Fuerte είπε: «Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το “απαντάμε ο ένας στον άλλον”.

Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε; Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηρητικά, ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι».