Τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο της σειράς «Άγιος Παΐσιος» έχουν ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν θα προβληθεί από τις αρχές του 2024.

Ωστόσο, στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα δούμε κάποια νέα πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι ο Χρήστος Λούλης, που σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου προστίθεται στο καστ της εμβληματικής σειράς.

Μάλιστα, ο Χρήστος Λούλης, που την περασμένη σεζόν συμμετείχε και στο «Maestro», έχει ήδη κάνει τα πρώτα του γυρίσματα στην Κόνιτσα.

Παράλληλα, στον «Άγιο Παΐσιο» θα υπάρξει μία σημαντική επιστροφή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ήμελλο, ο οποίος συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο της σειράς ως «Ιορδάνης».

Ωστόσο, ο ηθοποιός, θα εμφανιστεί μέσω αναδρομής στο παρελθόν.

Άγιος Παΐσιος – Υπόθεση

Η ιστορία ξεκινά από τη γέννηση του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Ο μικρός Αρσένιος μεγαλώνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μεταδίδουν τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μεγαλώνει με τις ιστορίες για τον Άγιο Αρσένιο και μέσα του φουντώνει η επιθυμία από μικρή ηλικία να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή. Το 1945 κατατάσσεται στον στρατό όπου υπηρετεί ως ασυρματιστής. Με την αποστράτευσή του επισκέπτεται το Άγιον Όρος. Σύντομα, όμως, επιστρέφει στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παραμένει εκεί για τρία χρόνια. Αναχωρεί οριστικά για το Άγιον Όρος τον Μάρτιο του 1953 και καταλήγει στη Μονή Εσφιγμένου. Έπειτα από τρία χρόνια βρίσκεται στη Μονή Φιλοθέου, όπου γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Στέλνει μια φωτογραφία του στη μητέρα του με την οποία την αποχαιρετά και της λέει ότι για μάνα του πια θα έχει την Παναγία.