Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τρίτη 13/12 ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς γιατί ήμασταν δύο χρόνια μαζί αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν τον έναν χρόνο. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο και όσο επαφή και να υπήρχε, πάντα χανόταν η φλόγα.

Φτάσαμε σε ένα σημείο να πάρουμε χρόνο χωριστά, ήταν όλο πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε και το εκτιμώ πάρα πολύ και από πλευράς της. Είμαστε πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί ως ζευγάρι», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Τελευταία στιγμή φτιάχνω βαλίτσα και φεύγω, δεν προλαβαίνω να προειδοποιήσω ούτε την μάνατζερ μου. Δεν μπορώ να οργανώνω κάτι γιατί δεν γνωρίζω το πρόγραμμά μου. Αλλά δεν πειράζει, ας δουλέψουμε τώρα που είμαστε μικροί για να μπορώ αργότερα να κάνω ό,τι θέλω», κατέληξε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.