Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στον ημιτελικό του MasterChef. H Μαρία Μπέη κατάφερε να τον κερδίζει στην αναμέτρηση τους και έτσι πήγε στον τελικό μαζί με τον Νίκο Τράκα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για την περίοδο που ήταν χρήστης ηρωίνης.

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα την δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, οι οποίοι είχαν αλλάξει την ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να το δώσω παρακάτω που πήρα. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα. Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.

Δείτε όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.