Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση που διατηρούσε σε νεαρή ηλικία με την Όλγα Τρέμη.

Ο Ανδρέας Μικρουτσικός, ο οποίος δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης και το πρωί της Πέμπτης θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Εμφανώς εκνευρισμένος με όσα ακούστηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εκτενή αναφορά στην τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου που χαρακτήρισε «κανιβαλισμό» τα όσα είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποκάλεσε «τοξική», λέγοντας πως κανιβαλισμός δεν είναι όσα είπε αυτός αλλά το «πλυντήριο» που προσπαθεί να κάνει εκείνη.

«Η κυρία Χριστοπούλου βγήκε και έγραψε ένα κείμενο, με ψεύτικα ευρυματάκια του ρήματος “τρέμω” με την Όλγα και το έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται, “κανιβαλισμός”. Ποιος είναι ο κανιβαλισμός;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε σε έντονο ύφος:

«Το ότι είπα μια ερωτική ιστορία πιστεύοντας ότι τη λέω σε έναν φίλο μου off the record; Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αλλά και πάλι, πες ότι δεν είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είπα μια ιστορία έρωτα, σχέσης δυο ανθρώπων και τα δικά μου κίνητρα που είναι ανθρώπινα, φυσιολογικά και τα εξήγησα χωρίς να μειώνω κανέναν. Με όλες τις γυναίκες την ευθύνη την αναλαμβάνω πάντα. Έχω χωρισμούς και αν βρείτε μια δήλωσή μου που να λέει ότι φταίει η γυναίκα που είχα δίπλα μου… δε θα τη βρείτε πουθενά.

Πολλές φορές και συνήθως είχα δίκιο αλλά επειδή ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα κατά βάση τη σχέση, αναλάμβανα την ευθύνη. Αυτή η ανάληψη ευθύνης θέλει έναν άντρα… Έτσι είναι και η περιγραφή μου για την Όλγα, είναι τρυφερή η περιγραφή μου και ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το αυτό θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα της εποχής και της όποιας σχέσης είχαμε. Αυτό το πράγμα ποινικοποιήθηκε, έγινε κατηγορητήριο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να βγαίνει επωνύμως, προσωπικά, έχοντας θέση στην τηλεόραση, και να μιλά για κανιβαλισμό η κυρία Χριστοπούλου, καννιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει απέναντι σε αυτά που είπα στον Άρη Πορτοσάλτε, κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει για το Love Island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κανιβαλισμός είναι αυτά που έβγαινε στην τηλεόραση και τσακωνόταν με τον άντρα της και τα δικαστήρια.

Η κυρία Χριστοπούλου που θέλει μάλλον να γίνει σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ και τον υπερασπίζεται, να ξέρετε ότι δε θα τη ρίξετε την κυρία Κουτσαφτάκη, θα μείνετε κυρία Χριστοπούλου, δηλαδή ένας τοξικός άνθρωπος. Έχω ένα ρητό, καλύτερα να κοιμάμαι με μια αρκούδα παρά να συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους».