Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Με αφορμή τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Fipster, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που του έγινε από γνωστό δικηγόρο, αλλά και τις ερωτικές του δραστηριότητες στο Survivor, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

«Δεν είναι άνεση, δεν είναι χιούμορ, είναι αμετροέπεια. Κάποιες στιγμές είναι ακραιφνώς προσωπικές και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο ερώτησης. Δεν μπορώ να εισβάλλω σε χώρους ενστίκτου», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι έλλειψη μέτρου και δεν μας ενδιαφέρει ούτε καν για τη συζήτηση που κάνουμε», τόνισε ο παρουσιαστής εμφανώς ενοχλημένος από όσα ειπώθηκαν.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Γιάννης Πουλόπουλος του έκανε μία διευκρινιστική ερώτηση, συγκρίνοντας τις πικάντικες αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου με εκείνες που είχε κάνει η Σοφία Βόσσου πριν από πολλά χρόνια, σε συνέντευξή της στον Νίκο Μαστοράκη.

«Στο Αργά με τον Νίκο Μαστοράκη είχε πάει μία πρώην σύντροφός σου και είχε γίνει viral αυτή η συνέντευξη… είχε αποκαλύψει ότι γινόταν μία ερωτική πράξη και κάποιος ντυνόταν φαντάρος και ότι κάτι γινόταν στις σκάλες της πολυκατοικίας. Αυτό δεν ήταν too much information; Είχες θυμώσει τότε με τη Σοφία με τον ίδιο τρόπο που θυμώνεις τώρα με τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Η Σοφία είχε πει ότι είχε μία φαντασίωση. Κατ’ αρχάς δεν μιλούσα με τον Μαστοράκη, που ως έντεχνος την έβαλε στον ιστό του. Ήταν στο ξεκίνημά μου στο MEGA. Συμφιλιωθήκαμε από τότε, γιατί εκτιμώ το τηλεοπτικό του μυαλό όπως κι αυτός το δικό μου, επί Κοντομηνά.

Δε μπορείς να φανταστείς τι άκουσε η Σοφία για μένα για πράγματα που είπε «πιεσμένη» από τον Νίκο, διότι αυτά που είπε δεν ήταν και πραγματικότητα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συμπλήρωσε:
«Μα σοβαρολογείτε τώρα; Έβαλα τις φωνές στη Σοφία σε επίπεδο εγκλήματος. Της λέω: τι ήταν αυτά που είπες; Μου λέει: ήταν το κλίμα τέτοιο. Με… έντυσε και φαντάρο», ξεκαθαρίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος επί του θέματος.

Σημειώνεται πως η εν λόγω συνέντευξη δόθηκε από τη Σοφία Βόσσου στο τέλος της δεκαετίας του ’90.