Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε νικητής και από τη νέα περιπέτεια της υγείας του. Ο παρουσιαστής, ο οποίος εισήχθη την Πέμπτη (23/02) στην εντατική μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Το Σάββατο, μάλιστα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», διαβάστηκε ένα μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, το οποίο ήθελε να μεταφερθεί στο κοινό.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής και μουσικός μεταφέρθηκε πριν μερικές στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική, όπου και έμεινε για μερικές μέρες.

Η κατάστασή του αν και θεωρήθηκε κρίσιμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.