Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου υποδέχεται το Σάββατο 20/5 η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμάδες».

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στους δίδυμους γιους της, στη σχέση τους, ενώ αποκαλύπτει αν οι άντρες την φλερτάρουν.

«Είναι πολύ ωραίο να είμαι μητέρα δίδυμων αγοριών. Ήταν πολύ κουραστικά στην αρχή, αλλά όταν περάσει το πρώτο διάστημα, ήταν ωραία. Τα αγόρια είναι 1,85 και το χειρότερό τους είναι να δίνω συνεντεύξεις και να μιλάω για αυτούς. Κάθε φορά μου το ζητάνε να μην μιλήσω για αυτούς», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά ασχολούνται με το μπάσκετ και παράλληλα σπουδάζουν. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έχουν φύγει από το σπίτι. Τηλεφωνιόμαστε καθημερινά και εγώ ξεροσταλιάζω πάνω στα τηλέφωνα μέχρι να με πάρουν, προσπαθώ όμως, να μην καταλάβουν ότι αυτό έχει ένα αντίκτυπο στην ψυχολογία του γονέα».

Τέλος, η Τζένη Θεωνά ρώτησε την Αντριάνα Παρασκευοπούλου αν δέχεται φλερτ από άντρες, με την ίδια να απαντά: «Δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα, αλλά είμαι ανοιχτή σε όλα. Έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, στο ότι η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από εμάς, άρα θεωρώ πως ό,τι και να πω δεν έχει αρκετή φαντασία μέσα για το τι μπορεί να συμβεί».