Για τη ζωή της σήμερα, αλλά και τη μεγάλη απώλεια από την οικογένειά της, μίλησε η Χριστίνα Δελλή στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της νυχτερινής ζωής, αλλά και στο ρεμπετάδικο που αποφάσισε να ανοίξει.

«Έβαλα υποθήκη το σπίτι μου για το μαγαζί που άνοιξα και αυτό το σπίτι πληρώνεται. Έφευγα εξωτερικό, πριν πάθω κάτι πολύ χειρότερο και δεν θα μπορούσα να φύγω ώστε να είχα τη συντήρηση της χρονιάς μου. Αυτό τελείωσε μετά τον θάνατο του γαμπρού μου», ανέφερε η Χριστίνα Δελλή για την μεγάλη απώλεια.

Και πέρασε σε λεπτομέρειες: «Ο Μάρκος μου ήταν ό,τι καλύτερο μπόρεσα να έχω δίπλα στην κόρη μου. Όταν παντρεύονταν έλεγα “Δόξα τω Θεώ, ευχαριστώ που αυτό το παιδί μεγάλωσε μόνο του χωρίς πατέρα και βρήκε έναν άνδρα πάρα πολύ καλό και υπεύθυνο”. Ένα αστέρι, στρατιωτικός – σύζυγος και πατέρας που δεν υπήρχε», ανέφερε για την ιδιαίτερη σχέση με τον γαμπρό της.

Για τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό του, αποκάλυψε: «Δεν έχασα μόνο τον γαμπρό μου και τον σύζυγο της κόρης μου, έχασα έναν φίλο. Έφυγε ξαφνικά… ήταν στρατιωτικός στην Κω, από εκεί έφυγε με μετάθεση και μια νύχτα χτύπησε το τηλέφωνο. “Μαμά, πέθανε ο Μάρκος”. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς, Πήρα τα εγγόνια μου και την κόρη μου και τους αγκάλιασα, όσο πιο σφιχτά μπορούσα», είπε η Χριστίνα Δελλή.