Πρεμιέρα στο Netflix έκανε πριν από λίγες ώρες στο Netflix, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το «Maestro», η οποία πλέον είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στη χώρα μας και στη μεγαλόνησο ο τίτλος θα είναι όπως τον ξέρουμε ήδη, Maestro, ενώ στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου η σειρά θα ονομάζεται Maestro in Blue.

Ο λόγος πιθανώς είναι ότι το Netflix θα «φιλοξενήσει» εντός του 2023, με τον ίδιο τίτλο Maestro, την ταινία του οσκαρικού, Bradley Cooper.

Πριν από λίγη ώρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε την είσοδο του Maestro στο Netflix με δύο διαφορετικά ονόματα, γράφοντας στο Instagram: «Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.

Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world. “Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!».