Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία ενός σερβιτόρου σε beach bar στη Ρόδο που διασχίζει το νερό προκειμένου να παραδώσει την παραγγελία σε πλωτά τραπέζια στα οποία κάθονταν οι πελάτες.

Το μεγάλο μέρος του κόσμου έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο να υποστηρίζει, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πνίγεται, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν, αλλά δροσίζεται.

Αυτή η τοποθέτηση ξεσήκωσε αντιδράσεις και σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της.

«Αυτή ήταν η απάντησή μου στη σελίδα που ανέβασε ότι αυτός ο άνθρωπος πνίγεται, λες και του έχουν βάλει μια μπάλα και του είπαν, “Θα έρθεις εδώ να δουλέψεις, στη σκλαβιά και θα σε μαστιγώνουμε”. Προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τον άνθρωπο ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται, αμείβεται καλά, περνάει καλά στη δουλειά του. Δεν νομίζω να πήγαινε κάποιος για δουλειά και να τον ανάγκαζαν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αν ανάγκαζαν έναν άνθρωπο να κάνει κάτι που δεν θέλει, τότε εννοείται μαζί του και να τους ξηλώσουμε όλους», είπε αρχικά η Instagrammer.

«Ο άνθρωπος όμως, βγήκε και το είπε. Ο άνθρωπος ο ίδιος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται. Εγώ, που έχω κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω πως είναι να μοιράζεις φυλλάδια, ή να είσαι υποδοχή κάτω από τον ήλιο και να ψήνεσαι. Θα μπορούσε να μην υπάρχει αυτή η υποδομή…», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Οι περισσότεροι που βγήκαν να πουν κάτι, δεν έχουν κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κυριολεκτικά κάτω από το air-condition, έχουν άποψη για όλα. Εκεί γίνομαι τρελή…», δήλωσε στη συνέχεια.

«Επειδή έχω κάνει και τη δουλειά της πωλήτριας και δούλευα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ που έκλεινε το μαγαζί και πολλές φορές και λίγο παραπάνω αν υπήρχε κόσμος, ειδικά στις γιορτές, γιατί εκεί δε βγαίνετε να πείτε, “Α, γιατί να κάθονται όρθιοι όλη μέρα και να μην είναι σε μια καρέκλα;”», ανέφερε η Instagrammer.