Η Δήμητρα Γαλάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε στους παρουσιαστές της Ερτ μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα η σπουδαία ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει λύκειο αφού ταυτόχρονα με το σχολείο εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί και χρωστάει ακόμη δύο μαθήματα.

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στο τραγούδι εμφανιζόμουν σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ ταυτόχρονα πήγαινα στο σχολείο. Κοιμόμουν στο σχολείο… Τελείωνα τότε, ήμουν στην τελευταία τάξη. Έχω αφήσει κάτι μαθήματα, δεν το πήρα ποτέ το χαρτί μου. Δεν πήρα απολυτήριο λυκείου, χρωστάω δύο μαθήματα. Θα πάω να τα δώσω!», αποκάλυψε αρχικά η Δήμητρα Γαλάνη.

«Ποτέ δεν στάθηκα στα πόδια μου, ακόμη και τώρα. Ότι ξέρω πολύ καλά τι κάνω, το ξέρω αλλά την αγωνία του εάν θα γίνει καλό ποτέ δεν την έχω αφήσει. Και έχει αρχίσει και με κουράζει, δεν αφήνω τον εαυτό μου να το ευχαριστηθεί. Και δεν είναι τελειομανία ανάγκη πια. Απλά τώρα έχω την ευτυχία να μοιράζομαι τη μουσική μου με νέους ανθρώπους που τώρα είναι αδέρφια μου. Όλοι μου οι συνεργάτες είναι άνθρωποι που έχω μία πιο αγαπησιάρικη σχέση» πρόσθεσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Παράλληλα η Δήμητρα Γαλάνη εξομολογήθηκε: «Του πατέρα μου του είχε στοιχίσει που δεν έκανε μία καριέρα τενόρου και ήταν απλά ένας δημόσιος υπάλληλος και έτσι φόρτωσε πολύ σε μένα. Αλλά και η μητέρα μου ήταν πολύ υπερήφανη γιατί πήγαινε καλά το πράγμα. Βέβαια εγώ στην αρχή έκανα ακρότητες. Όταν ένα παιδί βρίσκεται με πολλά χρήματα, κάτι θα τσιμπήσει δεν μπορεί. Στρεφόμουν εναντίον του εαυτού του και έκανα κακό στον εαυτό μου. Ήμουν πιο ακραία, καταχρήσεις. Έχω περάσει από διάφορα λούκια. Το μάζεψα μόνη μου, δεν ήμουν και τελείως μέσα. Ήμουν μέσα έξω. Για αυτό και κάποια στιγμή είπα ότι δεν είχα σχέση με αυτό και οτιδήποτε είχε σχέση με κατάχρηση, σταμάτησε».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: