Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 και θυμήθηκε ιστορίες από την ζωή και την καριέρα του πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις χαρακτηριστικές φαβορίτες του πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα και την σύγκριση που έχει νιώσει.

«Θα είναι το σήμα κατατεθέν του. Κάποια στιγμή ήταν παγκοσμίως στην μόδα οι φαβορίτες. Γύρισε από το Παρίσι, το είδε, του άρεσε και το κράτησε. Είχε πάει τότε στον πατέρα μου μια πολύ μεγάλη κι εύρωστη εταιρεία που κατασκεύαζε ξυραφάκια με μία προκλητική οικονομική πρόταση. Δεν δέχτηκε. Αν το δεις μαρκετίστικα, αυτό έπρεπε να κάνει» τόνισε ο Σταμάτης Κόκοτας.

«Σίγουρα υπάρχει η σύγκριση και δίνω τις εξετάσεις μου όταν τραγουδώ και για τον εαυτό μου και για το όνομα που φέρω, αλλά έβλεπα πάντα από την μεριά ότι κάνω πράγματα κι είναι δύο παράλληλες γραμμές. Ο ήλιος είναι κατακόρυφα και δεν υπάρχει σκιά» συνέχισε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Θυμίζουμε ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια το 2022, ύστερα από μάχη που έδινε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.