Ο Δημήτρης Μακαλιάς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/12 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 30 ετών.

«Κάθε χρόνο στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς με ρωτούσε η μητέρα μου: Aυτή τη χρονιά τι στόχο βάζεις; Και της έλεγα πάντα την αίσθηση που είχα την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Θυμάμαι το ’99 της λέω: νιώθω ότι φέτος θα κάνω κινηματογράφο. Και μετά από 6 μήνες έγινε το “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” στην Κεφαλλονιά και πήγα και έκανα ένα μικρό guest», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Την άλλη Πρωτοχρονιά της λέω: μαμά, μου μυρίζει πολύ έντονα ξενοδοχείο και έχω την αίσθηση ότι θα πετάξω. 6-7 μήνες μετά, κάνω ένα ταξίδι για δύο μήνες στον Καναδά, κάνω roadtrip, σε ξενοδοχεία και τα λοιπά. Αυτό που αισθανόμουν τότε, χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο, συνέβαινε. Και αυτό το σταμάτησα, όταν έχασα τον αδελφό μου» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εκείνη τη χρονιά μου λέει: τι αισθάνεσαι; Της λέω: τίποτα, αυτή τη χρονιά δεν μου ‘ρχεται κάτι. Μία ώρα μετά, με παίρνει μία φίλη να πάμε σε ένα σπίτι και της λέω: τώρα βλέπω τι θα μου φέρει η χρονιά: μαύρο. Της λέω: δεν θέλω να σε αγχώσω – οδηγούσε κιόλας – αλλά νομίζω ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία μου, θα πεθάνω. Και όπως το αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, ούτε το Πάσχα δεν θα βγάλω» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς για εκείνη την Πρωτοχρονιά.