Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τη νύχτα της Κυριακή, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark του OPEN. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει πρόσωπα της showbiz ενώ εμφανίστηκε κάποια στιγμή στην οθόνη κι εκείνο της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία και είχε συνεργαστεί παλαιότερα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

Έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε πως «μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά».

«Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί» είπε, επιπλέον, ο γνωστός παρουσιαστής στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.