Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στη showbiz ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου. Όλα ξεκίνησαν με μία ατάκα του δημοσιογράφου στο Happy Day, με τη booker μοντέλων να απαντά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή της συνέντευξης του Νίκου Μουρατίδη το πρωί της Δευτέρας 5/6, σε μία συζήτηση περί μάνατζερ, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει με χιούμορ ότι «θα ανοίξει νέος κύκλος».

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στο Instagram τα ξημερώματα της Τρίτης 6/6, γράφοντας: «Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα».

Με αφορμή το απόσπασμα που προβλήθηκε από τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» η ομάδα του Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας έδωσαν τη δική τους απάντηση στην ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στην εν λόγω ανάρτηση, η μάνατζερ εξέφραζε το παράπονο και την ενόχλησή της που ο Δημήτρης Παπανώτας αποφεύγει να την αποκαλέσει με το όνομά της κάθε φορά που αναφέρεται στο πρόσωπό της, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να θίξει τη δουλειά της.

«Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, που η ίδια μόνο ξέρει τι πέρασε, το πρώτο GNTM βγήκε σε πάρα πολύ καλό για την Ηλιάνα και της άνοιξε πολύ μεγάλες πόρτες στην Ελλάδα» σχολίασε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου ανοίγοντας τη συζήτηση που οδήγησε στην ανταπάντηση προς την Έλενα Χριστοπούλου.

«Και κάποιος άλλος θα τις κλείσει μετά» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση λέγοντας: «Εκ του αποτελέσματος, η Ηλιάνα μπορεί να μην έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά έχει δουλειά. Άρα, όποιος της κλείνει τις δουλειές κάτι καλό κάνει».

Δημήτρης Παπανώτας: «Αν δεν είναι αυτή η πρώτη πρωταγωνίστρια σήμερα, τότε ποιος θα είναι;».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην πασαρέλα εννοείς…»

Δημήτρης Παπανώτας: «Γενικώς σε όλες τις δουλειές… Έχει και λόγο, δεν εδώ τώρα στη συνέντευξη πόσο ωραία μιλάει»

Κώστας Φραγκολιάς: «Σε σημείο που δε χρειάζεται πια μάνατζερ. Ε, Δημήτρη μου»

Δημήτρης Παπανώτας: «Να το πούμε κι αυτό».

Τίνα Μεσαροπούλου: «Τη μάνατζερ πώς τη λένε θυμάσαι;»

Δημήτρης Παπανώτας: «Χουάνα η Παρθένα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μη την τσαντίζετε»

Δημήτρης Παπανώτας: «Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η Παρθένα κανονικά, η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης».