Ο Δημήτρης Πιατάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (29/05) στο «The 2night Show». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για την στενή φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο, αλλά και την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από το “Πέλομα Μποκιού” κλπ. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίξαμε και κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη και με θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη Χήρα με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Με έβαλε ένθετο, γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι “βγάζεις θετική ενέργεια”. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο.

Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι “θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά”. Οπότε για ξεκάρφωμα ο Βλάσης έλεγε ότι “πάω με τον Δημήτρη έξω, φεύγω εγώ” (όταν ήθελε να βρεθεί με την Αλίκη)» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο ίδιος μίλησε επίσης για τον Θανάση Βέγγο: «Με τον Θανάση Βέγγο όχι μόνο ήμασταν φίλοι αλλά μου έλαχε να είμαι και στο τέλος της ζωής του στο νοσοκομείο, τον αποχαιρέτησα. Με ειδοποίησαν και βρέθηκα πρώτος γιατί έμενα κοντά. Με έβαλαν στον νεκροθάλαμο μόνο μου και τον αποχαιρέτησα συγκλονιστικά. Κλαίγοντας και αποχαιρετώντας. Μια φορά είχα πάει στο νοσοκομείο και ήταν “έξαλλος” με την αποκλειστική που καθόταν δίπλα του και εκείνος ήταν ξαπλωμένος. Έλεγε “δεν μπορώ Δημήτρη εγώ να είμαι έτσι και να είναι όρθια η γυναίκα”. Ήταν πολύ ευγενής».