Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο MasterChef ενώ τόνισε πως δεν θα πήγαινε ξανά, ούτε καν σαν guest.

«Η εκπομπή “Γειτονιές στο πιάτο” είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ γιατί πάντα έβλεπα την τηλεόραση σαν παιδική χαρά. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω μάγειρας, νόμιζαν ότι κάτι έπαθα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πρόσθεσε στη συνέχεια για την τηλεόραση και το MasterChef: «Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την “κουζίνα” πίσω από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα. Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν guest θα πήγαινα».

«Χορταίνεται η τηλεόραση; Είναι σαν ένα καλό παστίτσιο που όσο χορτάτος κι αν είσαι, θες να φας λίγο ακόμα» συμπλήρωσε ο σεφ.