Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star προκλήθηκε πανικός μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος είπε δημόσια ότι είδε 2 άτομα με κινητό στο δάσος. (δείτε εδώ)

Μετά την επιστροφή τους στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Μετά τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη ήμασταν αναγκασμένοι να διακόψουμε τη διαδικασία. Επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν στον αέρα έπρεπε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θέλαμε να αξιολογήσουμε τη κατάσταση. Όπως βλέπετε απουσιάζουν η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα».

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Νίκο Μπάρτζη γιατί αποκάλυψε κάτι τέτοιο, ο παίκτης απάντησε: «Παρακολουθώ κάποιες κινήσεις παράξενες. Χτες φτάνοντας στη παραλία είδα κάποιες συναναστροφές. Είδα που σηκώθηκαν και έφυγαν. Με το που απομακρύνθηκαν, μπήκα στη ζούγκλα και σε μια απόσταση 10-15 μέτρα είδα τις 2 κοπέλες να κρατάνε κινητό και τσιγάρα και έναν ντόπιο άνθρωπο εδώ πέρα».

Ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και απάντησε: «Μετά από αυτή τη μαρτύρα και αφού μιλήσαμε με αρκετό κόσμο, ήμασταν υποχρεωμένοι τέτοιου τύπου κατηγορίες να τις ελέγξουμε για να ξέρουμε και εμείς αν ο ισχυρισμός είναι αληθής ή όχι. Είναι κατηγορία που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» και είπε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι, έπειτα από έρευνα λοιπόν είμαι στη θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Μπάρτζη… επιβεβαιώθηκε! Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος έκανε αυτή τη κίνηση και έδωσε το κινητό του και επιβεβαιώθηκε. Η Ασημίνα και η Κατερίνα είναι πλέον εκτός survivor. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται», είπε στο τέλος ο παρουσιαστής.