Η Ελεάνα Παπαϊωάννου σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χρήστο Νικολόπουλο, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της.

«Είχα μια εξαιρετική χρονιά. Έχω ετοιμάσει κάποιες συναυλίες, κάποια live. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη για τη συνεργασία μου με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει πολύ νωρίτερα στην επαγγελματική μου ζωή. Πλέον που μεγάλωσα, ωρίμασα σαν τραγουδίστρια και έπηξε το μυαλό μου. Έχω κάνει αμέτρητα λάθη», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε στη συνέχεια: «Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν η κόρη μου, που ήταν τεσσάρων μηνών, νοσηλεύτηκε για δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Φαινόταν ότι ήταν κάτι σοβαρό, αλλά μας έκανε το χατίρι ο Θεός και δεν ήταν. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν ένα πολύ μεγάλο “χαστούκι” για μένα».

Θυμίζουμε η Ελεάνα Παπαϊωάννου είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη και ζουν με την κορούλα τους στη Θεσσαλονίκη.

«Με φανταζόμουν με οικογένεια από μικρή, γιατί έζησα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, και βλέποντας τις σχέσεις γύρω μου, θεώρησα πως δεν ήταν τελικά αυτοσκοπός ο γάμος και τα παιδιά. Όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου, Δημήτρη Βεργίνη, εκείνος ήταν που με ενέπνευσε να θέλω να κάνω οικογένεια και να γίνω μάνα» έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.