Η Ελένη Χαμπέρη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μας» μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star αναφέρθηκε στην εμπειρία της αλλά και στους συμπαίκτες της στο ριάλιτι.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία… Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία», είπε για τον Σπύρο Μαρτίκα η Ελένη Χαμπέρη.

 

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης. Είναι πάρα πολύ άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα» αποκάλυψε η Ελένη Χαμπέρη.