Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, με το Breakfast@star, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και την τηλεόραση καλημέρισε τους τηλεθεατές για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ στην έναρξη αναφέρθηκε στις πλημμύρες που άφησαν πίσω τους πολλές καταστροφές και τουλάχιστον 15 νεκρούς.

«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται… Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς».

Κατόπιν οι δυο τους μας σύστησαν τη νέα ανανεωμένη τους ομάδα. Ο λόγος για τη Μαίρη Αργυριάδου και τη Λιλή Πυράκη, αλλά και τη νέα προσθήκη, τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Στο πόστο τους παραμένουν φυσικά η Άση Μπήλιου, αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.