Μια στιγμή ασυνεννοησίας μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη σημερινή εκπομπή, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει σε γέλια η υπόλοιπη ομάδα, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται πώς γίνεται οι δυο τους να καταλαβαίνουν συνεχώς διαφορετικά πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε να λέει πως πήγε στο γύρισμα για το «Σπίτι με το Mega» και έκανε… πάταγο ενώ μετά προβλήθηκε τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο, στο οποίο θα εμφανιστεί ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μόνο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε σε γύρισμα για το επεισόδιο με τον Μιχάλη Ρακιντζή, ενώ η παρουσιάστρια συνέχιζε να μιλάει για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Συγγνώμη, να πω κάτι γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση; Μου στείλανε ένα μήνυμα για το “Σπίτι με το Μega” που λέγαμε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται: «Τι παρεξήγηση;»

«Εγώ τόση ώρα σου έλεγα ότι πήγα στο γύρισμα από το “Σπίτι με το Mega” για τον Ρακιντζή όχι για τον Ιακωβίδη και μου στέλνουν, “έχεις καταλάβει ότι εσύ τόση ώρα μιλάς για τον Ρακιντζή και η Ελένη για τον Ιακωβίδη;”…Δεν είναι πολύ ωραία όμως η χημεία μας που τα καταλάβαμε μια χαρά και συμφωνήσαμε στο τέλος;» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Καλά ρε συ, σου μιλάω τόση ώρα για τον Ιακωβίδη, μου μιλάς και δε μου λες για ποιον;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια με εκείνον να της απαντά, «Εσύ έλεγες μόνο για τον Ιακωβίδη κι εγώ μόνο για τον Ρακιντζή».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ρε παιδάκι μου, λύσε μου μια απορία γιατί συνέβη και χθες και παραπροχθές. Συμβαίνει καμιά φορά, σε αυτή την εκπομπή να παίζει ένα θέμα, αν δεν πει όνομα, εγώ να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, εσύ κάτι άλλο και στο τέλος που συναντιόμαστε, συνειδητοποιούμε ότι λέγαμε άλλα. Κάπως σαν να καταλαβαίνουμε άλλα πράγματα εμείς οι δυο. Γιατί;»