Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μεναγάκη και η ομάδα της στην εκπομπή της, σχολίασαν τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιώργο Λιάγκα στην αποψινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας που κρίνει τους πάντες, κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να τον κρίνει».

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι άνθρωπος που δεν του έχει ασκηθεί κριτική;  Η σωστή λέξη είναι μπαούλο. Θεωρώ ότι είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν κριθεί πάρα πολύ αυστηρά και πολλές φορές, θεωρώ, ότι ήταν δίκαιη αυτή η κριτική. Πολλές φορές όμως, άλλοι έχουν πει αντίστοιχα πράγματα όπως ο Γιώργος Λιάγκας κι έχουν περάσει στο απυρόβλητο ενώ τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα πάντα θα σχολιαστούν καυστικά.

Μου κάνει εντύπωση που θεωρεί ο Νίκος Κοκλώνης ότι έχει περάσει στα απαλά», είπε αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε ότι αν λεγόμενα που είχαν υποστηρίξει άλλα δημόσια πρόσωπα, τα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν σου δίνει όμως την εντύπωση κάποιες φορές ο Γιώργος, ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί αυτό που θα πει, το λέει. Σαν να δίνει τίτλους ρε παιδί μου».

Δείτε τι άλλο είπαν εδώ: