Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της σχολίασε με την ομάδα της τη συνέντευξη που έδωσε χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η Μαριάντα Πιερίδη όπου αναφέρθηκε στην κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως παρακολουθώντας την εξομολόγηση της τραγουδίστριας στην Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τον εαυτό της στη θέση της.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στη Μαριάντα Πιερίδη, να το κάνει την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό».