Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out βρέθηκε η Ελίνα Παπίλα, τη νύχτα της Τετάρτης, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Star.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, για πρώτη φορά την πρόταση που είχε δεχθεί από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο.

Συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μιλήσει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πριν καν ξεκινήσει την εκπομπή! Αυτό δεν το έχω ξαναπεί κιόλας. Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ, πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, είχαμε μια κουβέντα η οποία έμεινε σε πάρα πολύ αρχικό στάδιο για να είμαι στην εκπομπή με μια στήλη που είχε να κάνει με μαμάδες. Γενικά έδειξαν ένα ενδιαφέρον πως θα ήθελαν να είμαι και γω στην εκπομπή αυτή. Μείναμε όμως σε πάρα πολύ αρχική κουβέντα και δεν ξέρω πως θα ήταν».

«Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, ευγενέστατη, πάρα πολύ καλή και πολύ γλυκιά. Εκείνη την περίοδο όμως που με κάλεσαν, που μου έκανε και εντύπωση που με κάλεσαν, ήμουν επτά μηνών έγκυος και θα γεννούσα λίγες μέρες αφότου θα ξεκινούσε η εκπομπή. Η πρώτη φορά που με πήραν τηλέφωνο για να κάνω τηλεόραση ήταν τότε».

«Πήγα στο ραντεβού, μιλήσαμε πάρα πολύ ωραία, τους είπα ότι γεννάω όταν ξεκινάει η εκπομπή και έτσι το αφήσαμε σε πολύ ωραίο κλίμα» συμπλήρωσε η Ελίνα Παπίλα στην βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.