Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο πάρτι για τα MAD Awards κι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για να καλύψουν το event.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αλλαγές που έχει κάνει στη διατροφή της τα τελευταία χρόνια.

«Η γυμναστική είναι κάτεργο, είναι υποχρέωση, δεν είναι ελεύθερος χρόνος», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου και συνέχισε: «Το Πάσχα να ξεφύγω στη διατροφή; Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα».

«Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής», σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου.

«Είμαι πιο μαζεμένη στην προσωπική μου ζωή, μπορεί να αλλάξει αυτό. Έτυχε… Δεν είμαι ερωτευμένη» είπε επίσης η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η Έλλη Κοκκίνου είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Από τον γάμο αυτό απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.
Η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή “Night Out” στο Mega και απέκλεισε το γεγονός να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

«Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Αν μεγαλώνοντας, έχω ένα σύντροφο κάποια χρόνια και νιώσω την ανάγκη, δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω. Να συγκατοικήσω, βεβαίως αλλά να παντρευτώ όχι. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα σίγουρα μπορεί να γνωρίσει κάποιον, μέχρι τώρα όμως, ήμουν πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα γιατί ήθελα να αποφύγω κακοτοπιές. Σίγουρα το πρώτο καιρό θα προστάτευα μια καινούργια σχέση. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ να γίνω εξώφυλλο για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ. Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου όταν εγώ δεν ενοχλώ κανέναν; Δε θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή κανέναν. Γιατί να με κρίνουν για τη σχέση μου με έναν πολύ νεότερο άντρα; Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να κάνουν αρνητικά σχόλια» είχε εξομολογηθεί.