Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό μας» η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της σχολίασαν την ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για τη late night ζώνη και τα σχόλια που ακολούθησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε απόλυτη ψήφο προτίμησης για την Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή ζώνη και αυτό δεν άρεσε ούτε στην ίδια την παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, αλλά ούτε και στο κανάλι.

«Προκάλεσε μία έκπληξη γιατί μιλάμε για δύο παρουσιάστριες που συστεγάζονται. Δεν λέω ότι ήταν κακές οι προθέσεις της Ελένης Μενεγάκη αλλά όταν ξέρεις ότι είναι μία περίοδος μεταγραφών…

Ξαφνικά ένιωσε από μία συνάδελφο παρουσιάστρια –δεν μίλησα με την Ελεονώρα- ότι υπήρχε μία τοποθέτηση σε μία φάση μεταγραφική που οργιάζουν οι φήμες του τύπου “καλύτερα η Ελεονώρα να πάει βράδυ”. Το ρεπορτάζ δεν γίνεται πάντα με τους ίδιους τους ανθρώπους αποκλειστικά, αλλά γίνεται και σε ένα περιβάλλον ανθρώπων. Εγώ μιλάω με ανθρώπους. Μου είπαν κάποιοι ότι δεν της άρεσε πολύ κι έκανε και ένα post μετά», είπε χαρακτηριστικά.