Σαν Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να παρέμβει ο Τάκης Ζαχαράτος στην μαραθώνια βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο ταλαντούχος showman προχώρησε σε μια σύντομη στιχομυθία με τον γνωστό δημοσιογράφο και άνκορμαν του σταθμού του Αμαρουσίου.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ενοχλημένη από τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, θεωρώντας τα άκρως σεξιστικά.

Συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση της για το απόσπασμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση» σχολίασε η κα Τσαπανίδου.

«Ε όχι, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Πόπη Τσαπανίδου να επιμένει προσθέτοντας πως «αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα».

«Νομίζω πως είστε υπερβολική. Ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο, εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα τέτοια κείμενα από αυτό. Δεν είχε χυδαίες λέξεις, να το δείτε. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί η σάτιρα. Εγώ το έχω υποστεί αυτό επί τριάντα χρόνια και σας λέω να το δείτε με χαμόγελο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου προτού να δώσει συνέχεια στη συζήτηση γύρω από τα αποτελέσματα της κάλπης για τις Εκλογές 2023. «Δηλαδή είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου να λέει ο Μητσικώστας ότι όπως μιλάω αργά τα κάνω όλα αργά και μπράβο στη γυναίκα μου που περνάει καλά; Είναι σεξιστική επίθεση; E, όχι είναι ένα αστείο! Δεν είπε πάντως τέτοιο πράγμα για εσάς. Εγώ έχω υποστεί αυτό με χαμόγελο. Σας λέω να μην είστε υπερβολική».