Τον φυλακισμένο αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη, παντρεύτηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης εντός των φυλακών Κορυδαλλού, όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη του 2022 με τον αρραβώνα τους. Στο κέντρο κράτησης βρέθηκε συμβολαιογράφος που, καθώς και η μητέρα της νύφης, Σοφία Βόσσου.

Επίσης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου.

«Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο» ανέφερε η Ερασμία Μάνου.

«Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου» πρόσθεσε από τη δική της πλευρά η Σοφία Βόσσου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω» είπε αμέσως μετά τον γάμο της η Ερασμία Μάνου.

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ενώ επικοινωνούν μέσω των social media. Μάλιστα, ο Βασίλης Δημάκης φέρεται να μαζεύει λουλούδια μέσα από τις φυλακές και να τα στέλνει στην αγαπημένη του όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό, την Πέμπτη 4/5.