Σάλος προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά την κόρη του Αργυρώ που υποστήριξε ότι ο πατέρας της δεν είναι ομοφοβικός, τώρα η μικρότερη κόρη του, η Eve (Ευτυχία),μιλάει για τον πατέρα της.

Η Eve, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ μίλησε με την Τζεφ Μοντάνα στο Instagram.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Σας το λέει άλλωστε “αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι», είπε αρχικά η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

«Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι… Με τρομάζει…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Eve.

«Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Τέλος εξομολογήθηκε: «Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, γι’ αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tzef Montana (@tzefmontana)

Αχιλλέας Μπέος – Οι γάμοι και τα παιδιά του

Ο Δήμαρχος Βόλου γεννήθηκε το 1959, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι Κριός και απόφοιτος Γυμνασίου. Έχει µία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, μαραγκός στο επάγγελμα, και Αργυρώ, έχουν πεθάνει.

Ο Αχιλλέας Μπέος έπαιζε μπάσκετ στην εφηβεία του. Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία (Eve), 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.
Ο δεύτερος γάμος και ο χωρισμός

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.