Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ Star«.

Η αθλητικογράφος εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να χάσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τη ζωή της και σε αυτή τη φάση είναι πολύ καλά στα προσωπικά της.

«Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Όλα καλά! Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την παραδοχή του χωρισμού τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει καθόλου το Survivor All Star γιατί δεν αντέχει την τοξικότητα, ενώ για την προσωπική της ζωή σε αυτή τη φάση εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να πάω διακοπές».