Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό ΟΚ!.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στην προσωπική της ζωή, λόγω της σχέσης που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: “Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος”. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν “με το καλό”. Ήταν πάρα πολύ άβολο», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: “Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας”; Ήταν όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε», κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.