Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας με το «Πρωινό Μας», μετά από τρεις ημέρες τηλεοπτικής απουσίας, εξαιτίας της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς επηρεασμένη από την τραγωδία αυτή, θέλησε να πει δυο λόγια στην έναρξη της εκπομπής για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, όσο καλή μπορεί να είναι… Τις τρεις τελευταίες εκπομπές δεν είμασταν μαζί σας. Ήταν απόφαση του καναλιού λόγω των γεγονότων, των τραγικών γεγονότων να αναλάβει η ενημέρωση. Μια πολύ σωστή απόφαση και για εμάς. Δεν είναι τρεις μέρες… αυτός ο πόνος θα μείνει και η απώλεια αυτή για αυτές τις οικογένειες δεν φεύγει μέσα σε τρεις ημέρες. Η φύση αυτής της εκπομπής είναι καθαρά ψυχαγωγική, παρότι έχουμε και την ενημέρωση…

Συνήθως όσοι με γνωρίζετε, θα ήθελα να πω γιατί δεν είχα την ευκαιρία να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω κάτι… Επειδή τα περισσότερα θέματα τα αντιμετωπίζω με πολύ συναίσθημα και αυτά της επικαιρότητας… Στο συγκεκριμένο θα ήθελα να είμαστε όσο περισσότερο φειδωλοί γίνεται στο συναίσθημά μας, γιατί είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο και τις κραυγές των οικογενειών. Εγώ θα σφίξω τα δόντια και θα αγγίξουμε αυτό το θέμα με συναισθηματική διακριτικότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν πονάμε, ότι δεν έχουμε αρρωστήσει όλοι ακούγοντας και βλέποντας όλα αυτά, ας αφήσουμε τον πόνο και τα κλάματα για τις οικογένειες. Προσευχόμαστε για εσάς, δύναμη, κουράγιο, συλλυπητήρια» είπε συγκινημένη η Φαίη Σκορδά.