Άλλη μία εβδομάδα για τους σπουδαστές του Fame Story έφτασε στο τέλος της με το μεγάλο Live Show το βράδυ της Παρασκευής στο Star.

Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας έκαναν τη νέα τους εμφάνιση στο stage ερμηνεύοντας μπροστά στους κριτές, με τρεις από αυτούς να κινδυνεύουν με αποχώρηση.

Ο Τίτο, o Δημήτρης Σόφης και η Άννα Πολτζόγλου ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο πρώτος σπουδαστής ήταν και εκείνος που «σώθηκε» από το κοινό από τη διαδικασία αποχώρησης.

Στο φινάλε της βραδιάς, Άννα και Δημήτρης βρέθηκαν στο stage διεκδικώντας την παραμονή τους στο Fame Story. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Σόφης αποχωρεί από τη μουσική ακαδημία.

«Το ταξίδι τελείωσε για σένα στο Fame Story, νομίζω έγραψες τη δική σου ιστορία», είπε ο παρουσιαστής του Fame Story κοιτάζοντας τον Δημήτρη Σόφη.

«Όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ πολύ τους τέσσερις κριτές για την παρουσία τους στα Live. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που δύο φορές με ψήφισε για να μείνω στο παιχνίδι, τα παιδιά, που ο καθένας με τον τρόπο του έδωσε κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο 19χρονος αποχωρώντας από το Fame Story.