Για τις δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στο «Breakfast@star» για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του ο Φίλιππος Σοφιανός στην εκπομπή του Star.

«Τέτοιου είδους δηλώσεις από πρώην συναδέλφους ή νυν συναδέλφους για άλλους συναδέλφους είναι λίγο ανυπόστατες. Με βάση την αρχή της υποκειμενικότητας, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας ευφυής άνθρωπος», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Η ευφυΐα του Χριστόφορου, του υπαγόρευσε να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Τώρα να ψάξουμε να δούμε αν ο Χριστόφορος έκανε ή δεν έκανε για το ρόλο αυτό, μου φαίνεται πολύ δευτερεύον και πολύ τελευταίο πράγμα», πρόσθεσε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στο τέλος ανέφερε: «Η σειρά είναι σειρά. Να εστιάσουμε στον Χριστόφορο, γιατί τον στοχοποιούμε τον άνθρωπο; Κάνει τη δουλειά του όσο πιο σεμνά μπορεί, όσο πιο αθόρυβα μπορεί».

Τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Μία συνέντευξη για την πορεία του στην πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, χθες, στις 30 Μαΐου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα αλλά και ηθοποιός, ρωτήθηκε για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της περασμένης σεζόν, το «Maestro».

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρία Καβογιάννη, ενώ όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο ίδιος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το “Maestro”, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα» τόνισε.